Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 48 times 0 Answers
0
رشته civil engineering (MEng) که کورس بیس هست معمولا چند ماهه تمام میشه اگر فول تایم خونده بشه؟ و اینکه در گرفتن ویزا مشکلی بوجود نمیاره؟ مخصوصا واسه گرفتن ویزا همراه؟ چون طول مدت تحصیلش کمتر از thesis based هستش ممنون میشم راهنمایی کنین.
2021-09-23 12:24:00
Canada
ویزا
#کورس بیس
0
Votes
0
Answers
48
Views
Similar Question:
#کورس بیس
من پذیرشم ارشد لیدرشیپ کورس بیس هست ولی میخوام به چند تا از اساتید دانشگاه ایمیل بزنم رزومم رو بفرستم و درخواست کنم که بهم برای سابمیت ویزا ساپورتینگ لتر بدن کسی میتونه درمورد متن ایمیل راهنماییم کنه که چطور تاثیر گذار باشه تا جوابمو بدن؟
2021-09-09 08:17:00
#Canada
[برای سابمیت ویزا]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
استادی پلن برای تز بیسد نوشتن با کورس بیسد نوشتن فرق داره؟؟
2021-09-20 05:06:00
#Canada
[استادی پلن]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
با خدمت همگی در مکاتبه با برخی از اساتید دانشگاهها برای مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری(که تز بیس هستند و نیاز به سوپروایزر داشته و فاند دارند)جواب میدند که شما اول اپلای کنید و بعد از بررسی اپلیکشن شما توسط Admission Committee چنانچه انتخاب شدید میتونیم با هم راجع به پروژه های من بحث کنیم و میتینگ داشته باشیم.حالا سوال من اینه آیا اگر تمام شرایط Admission رو داشته باشم انتخاب میشم؟ چون قبلا پیش اومده برای رشته هایی که کورس بیس بودند و شرایطم خیلی بهتر از Requirement های مورد نیاز اون رشته و دانشگاه
2021-09-29 18:18:00
#Canada
[مقطع کارشناسی ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
ارائه سند خونه و مغازه برای تای که متعلق به ساپورتر هست تاثیرش چقدره؟ چون تو پی دی اف همین گروه دیدم نوشته بعنوان تای سال دوم و سوم تحصیل موثره! و اینکه من رشته م کورس بیسه و نهایت دو ساله تموم میشم
2021-10-02 08:20:00
#Canada
[پی دی اف]
ویزا
0
Votes
0
Answers
49
Views
من الان رشته ای که در کانادا میخونم مستر تز بیس ۲ ساله هست و میخوام تغییرش بدم به کورس بیس ۱۶ ماهه همون رشته و دانشگاه یعنی رشته و دانشگاه تغییر نمیکنه و فقط از تز میرم کورس حالا باید این رو به اداره مهاجرت اعلام کنم؟ آیا این تغییر برای pgwp و اقامت بعدش مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2021-10-06 11:52:00
#Canada
[اداره مهاجرت]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
تغییر رشته از معماری به طراحی وبسایت و کامپیوتر برای مستر مشکل داره برای ویزا کسی تجربه داره؟
2021-08-20 22:37:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
sop ( statement of purpose) برای پذیرش دانشگاه فرمت خاصی داره؟ مثلا اخرش باید اسم و فامیل رو بنویسیم؟ کادر داشته باشه؟ فونت و سایزش چی باشه؟ ممنون میشم جواب بدن ممنونم
2021-08-29 09:42:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal